3 grunner til å velge en kontientalseng

31 mai 2021
Johanne Larsen

En kontinentalseng er en svært populær sengetype. Du får en seng med hele tre lag, og det er nok også en av de mer eksklusive sengene på markedet. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke på når du skal kjøpe kontinentalseng – og 3 gode grunner til å gjøre det. 

Du får flere lag som arbeider sammen

Når du kjøper en kontinentalseng, så får du en seng som er laget av hele tre lag. Man skal dog ikke tenke på det som tre separate lag, men som tre lag som faktisk arbeider sammen for å gi best mulig komfort. Ergo for du en seng som er optimal for at du skal ligge så godt som mulig når du velger en kontinentalseng.

Det er det underste laget, rammemadrassen, som sørger for å gi solid støtte i bunnen, deretter kommer hovedlaget – fjærmadrassen, som regel består denne av pocketfjærer og komfortsoner av høy kvalitet for best mulig støtte. Det siste laget er overmadrassen, og det er dette laget som er nærmest huden. Derfor er det viktig at det kan vaskes, og man kan velge en overmadrass i avkjølende og fuktavledende naturlateks, som også er elastisk og gir god støtte.  

Du kan velge en fasthet som passer for deg

Når du skal kjøpe en kontinentalseng, kan du velge den fastheten som passer for deg og dine behov. Du visste kanskje ikke at mange har en tendens til å velge en for myk seng når de prøver sengen. Det er rett og slett fordi de velger det som er behagelig der og da, men det er ikke nødvendigvis det beste etter noen timer i sengen – eller over flere år. Velg riktig fasthet og få bedre søvn med en kontinentalseng

Du får en oppgradering på soverommet

Det er ingen tvil om kontinentalsenger er gode, men det er også en flott sengetype. Derfor blir en kontinentalseng en synlig oppgradering på soverommet. 

Flere nyheter