Bor i høyeste kvalitet

19 november 2019
Maria Laugesen
Bor i høyeste kvalitet

Alle virksomheter vet at produktivitet er viktig, og det gjelder innen alle bransjer. En høy produktivitet fører i siste ende til bedre resultater, og derfor er det viktig at dette fungerer optimalt. Innen industrien er dette kanskje særlig viktig, både på grunn av konkurransen på markedet, men også grunnet den type arbeid man utfører. En høy produktivitet betyr at man kan være overlegen i forhold til konkurrenter, gi større tilfredshet hos kunden, og få en mer effektiv drift.

Innen industri vil utstyret ofte ha en stor betydning for produktiviteten og de produkter som blir utviklet. Utstyr og verktøy er en helt sentral del av produksjonen, og det er derfor bestemt ikke uviktig hvilke produkter som anvendes her. Det er viktig å fokusere på kvalitet, og på utstyr som er skreddersydd for oppgaven. Hos Seco Verktøy har de gjort det til deres misjon å utvikle og forhandle produkter som lever opp til de høyeste standarder. De ønsker å fungere som samarbeidspartner for deres kunder, og tilbyr komplette løsninger som kan maksimere kundens resultater.

Blant deres produktsortiment finner du en hel kategori av produkter til boring. Her kan du blant annet finne bor i alle varianter og størrelser. Du finner noe til alle industri segmenter, uansett om du er innen automative bransjer, energi eller noe helt annet. Her har de nemlig et bredt sortiment som henvender seg til alle behov, og som selvfølgelig lever opp til en profesjonell kvalitet.

Du kan finne bor i alle størrelser, rett fra en diameter på 0,1 mm og helt opp til 160 mm. Hull toleransen går fra IT7 til IT12, og du kan velge mellom flere typer av bor som vendeskjærsbor, utskiftbare borkroner og solide hardmetall bor. Ta en snakk med dem i dag for å bli klokere på hvilke produkter som er relevante for deg og din virksomhet.

 

Flere nyheter