Få tidlig vår med Coolpriser.no

18 mars 2021
admin

Vi gleder oss alle sammen til at våren kommer og kanskje enda litt mer i år enn noe år som har kommet før dette. For ikke bare har vi kommet til siste del av en vanlig lang, mørk og kald vinter, men vi har kommet til siste del av en hel vinter der vi i tillegg har vært i ulike grader av lockdown.

Det at vi ikke har kunnet finne på ting, gå på kino, være sammen med venner eller reise til varmere strøk for å komme igjennom den beinkalde vinteren har gjort at mange drømmer enda mer om vår og varmere vær og mulighet for å komme seg ut av huset eller leiligheten. Men det skjer ikke helt enda, for vi er bare i midten av mars enda og det er lenge til det er varmt nok til å være ordentlig ute.

Det vi har gjort er å prøve å få litt følelse av vår med å ha luftfriskere med lukt av vårblomster fra AirWick som vi kjøpte hos coolpriser.no.

Gled deg til at våren kommer snart 

Etter at vi kjøpte de forskjellige luktene fra coolpriser.no føles det faktisk litt lettere. Jeg vet at våren fortsatt er litt for langt unna til at det egentlig går an å begynne å gode seg, men jeg synes at vi skal gjøre det likevel. Helt ærlig så fortjener vi følelsen av å glede oss, og for mage er det nettopp den gode følelsen av å glede seg som gjør at man kommer gjennom det siste tunge stykket som vi skal gjennom nå.

Jeg synes ikke det er noe galt i å ta akkurat den gleden litt på forskudd, for gleden ved å glede seg er også en ekte glede og hvis det er det som kan gjøre at man har det litt bedre, så gjør det!

Flere nyheter