Fotballreiser med fly og hotell – Hvordan få den beste turen

03 april 2023
Eivind Øi

Når det gjelder å bestille en fotballreise, kan det være en utfordring å finne de beste fly- og hotelltilbudene. Her er noen tips som kan hjelpe deg med å bestille fotballreiser med fly og hotell:

Velg riktig tidspunkt

Det er ofte billigere å bestille fly og hotell i forkant av høysesongen. Hvis du kan være fleksibel med tidspunktet for reisen, kan du finne bedre priser. Unngå å reise i høysesongen, når prisene ofte er høyere og det er større etterspørsel etter billetter og overnatting.

Bruk nettsider som sammenligner priser

Det finnes en rekke nettsider som sammenligner priser på flyreiser og hoteller. Bruk disse nettsidene for å finne de beste tilbudene. Husk å sjekke flere nettsider for å finne de beste prisene og tilbudene.

fotballreiser

Vurder pakkereiser

Pakkereiser kan være en god løsning for fotballreiser. De inkluderer vanligvis fly og hotell, og noen ganger også billetter til fotballkamper. Sjekk forskjellige reiseselskaper for å finne de beste pakkereisene for fotballreiser.

Bestill billetter til kampene på forhånd

Billetter til fotballkamper kan være vanskelige å få tak i, spesielt til de mest populære kampene. Sjekk klubbens nettsider for å kjøpe billetter på forhånd. Du kan også bruke tredjepartssider, men vær forsiktig med å kjøpe billetter fra uoffisielle selgere.

Vurder å velge hotell nær stadion

Det kan være lurt å velge et hotell i nærheten av stadion, slik at du enkelt kan komme deg til og fra kampen. Dette kan også være mer praktisk hvis du skal reise med bagasje eller planlegger å være på stadion i flere timer.

Bestilling av fotballreiser med fly og hotell kan være en utfordring, men med disse tipsene kan du finne de beste tilbudene og oppleve en fantastisk fotballreise. Husk å planlegge i god tid og sjekk alltid krav og restriksjoner før du bestiller så er du sikret å få den beste mulige turen! 

Flere nyheter