Gjør hjemmekontoret ditt mer personlig med wallstickers

26 november 2020
admin

Gjør hjemmekontoret ditt mer personlig med wallstickers

Vi er nok mange som er litt lei av å jobbe hjemme. Jobbe ved kjøkkenbordet. Jobbe i stua. Ta telefoner på badet for å få litt ro. Det er ikke så mye vi kan gjøre med det akkurat nå, men vi kan gjøre det beste vi kan for å gjøre de områdene vi jobber til bedre hjemmekontor og hvorfor ikke prøve å skjerme av et område og lage en ordentlig kontorplass med skrivebord og inspirasjon rundt deg?

Vi har ikke råd til at det skal være dyrt og ikke alle arbeidsplasser hjelper med å etablere gode hjemmekontor så det er også noe man skal tenke over. Jeg gjorde det at jeg bestilte noen forskjellige wallstickers jeg likte og fikk laget meg en plass som nå er det stedet jeg jobber. Det er mye enklere nå som ungene er på skolen og i barnehagen igjen.

Fra soverom til hjemmekontor

Når det kommer til wallstickers kan man få til det meste. For meg var det viktig at jeg fikk laget rommet mitt til et sted som føltes bra og inspirerende å jobbe. Jeg gikk inn på https://sohu-shop.no/shop/wallstickers-62s1.html og bestilte wallstickers og har gjort om en del av soverommet til kontor. Det gir en slags illusjon av et mer avgrensa område. Eller bare et område som føles litt mer egnet til kontor. Og det er jo ikke dårlig. 

Velg noe som inspirerer deg

Det finnes mange gode muligheter for å enten kjøpe eller få produsert wallstickers. Du kan enten velge å kjøpe ting som allerede er designet og eksisterer på hjemmesiden deres eller laste opp ditt eget design og å få noe laget  etter det. Det gir deg muligheten til å lage noe som er helt unikt ditt. Man kan også få dem produsert i mange forskjellige størrelser og farger alt etter hva du ønsker deg. 

Flere nyheter