Har du akkurat startet bedrift?

03 desember 2020
admin

Har du akkurat startet bedrift?

Når man akkurat har startet en bedrift er det mange ting å tenke på. Mange ting man skal ordne, mange ting man skal fikse, mange ting man skal danne seg et overblikk over. Noen ting er det virkelig smart å ha styr på selv. Andre ting kan det være greit å faktisk overlate til noen andre.

For selv om man kanskje i teorien kunne ha klart det selv er det ikke sikkert at det er det beste valget. En av de tingene det gjelder er for eksempel regnskap. Skal man jobbe med et regnskapsbyrå eller ikke? Jeg vil alltid svare ja til det spørsmålet. Med mindre man jobber med regnskap selv kanskje. 

Ta noe av byrden

Det er absolutt nok ting du skal lære deg når du starter en bedrift og en av de tingene som det er lett å gi fra seg er regnskapet. Ikke bare tar det tid sette seg inn i, men det tar tid å gjøre også. Tid som du kunne brukt på noe som er bedre, noe der du gjør det du er god til, noe som skaper mer salg i bedriften din. Gi jobben videre som du ikke trenger å gjøre selv og la dem ta noe av byrden.

En bra investering

Når det kommer til det å jobbe sammen med et regnskapsbyrå vil jeg si at det alltid har vært en god investering for oss. Økonomi Assistanse har vært en kjempestor hjelp for oss og har tjent inn sitt eget honorar bare gjennom å finne ut av hvilke fradrag vi har rett på. Tenk det! Jeg trodde det å jobbe med dem ville føles som en større økonomisk investering enn det har gjort, for jeg føler ikke at det er et økonomisk tap på noen måte når de hjelper oss med fradrag, sparing og utvikling samtidig. Det føles utrolig deilig.

Flere nyheter