Kom godt i gang med nyttårsforsettet

13 februar 2023
Johanne Larsen

Du er ikke alene hvis nyttårsforsettet ditt innebærer trening, og det er slett ikke dumt. Det er dog ikke for sent å komme i gang, selv om vi allerede har passert januarmåned så kan du når som helst komme i gang med å trene. Det er aldri for sent, og det er gode resultater å hente. Det viktige er å komme i gang – men hvordan? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Finn en treningsform du liker

Treningssenter Oslo

Et av de aller beste tipsene for å komme godt i gang med trening, handler om hva slags trening du skal velge. Det er nemlig sånn at det ikke er likegyldig hvilken treningsform du velger. Det finnes mange måter å trene på, og det viktigste er faktisk at du finner en måte som passer for deg. Hva liker du? Det kan være å gå tilbake til elementer fra en hobby du har hatt, som ballsport, boksing eller kanskje til og med dans? Når trening er gøy merker vi i mindre grad at det er trening og det kan bli noe man gleder seg til å gjøre. Det er også gøy når man ser resultater, så i noen tilfeller kan det være lurt å booke noen timer med en personlig trener, så man kan få hjelp til å finne ut hva som fungerer for en, inkludert motivasjon og gode råd. 

Finn et treningssenter på veien

Det er også lurt å velge et treningssenter med stort utvalg som ligger i nærheten. Du kan for eksempel ta treningen på vei hjem fra jobb eller skole. Da er sjansen større for at det er lettere å komme seg av gårde. Treningssenter i Oslo finnes det heldigvis mange av, så du enkelt kan finne et som ligger på veien for deg. Da er det enklere å komme seg på trening og vedlikeholde gode vaner. 

Flere nyheter