Lag en garderobe med forskjellige ski goggles

26 juli 2021
Johanne Larsen

Er du på jakt etter nye skibriller, eller har du kanskje bare lyst på noe nytt til skigarderoben? Her skal vi se litt nærmere på hvorfor nettopp skibriller er det perfekte område man kan leke seg litt på når man skal fylle på med noe nytt og spennende. 

Ulike briller til ulike behov 

Når du skal velge skibriller er det noen ting du skal ta høyde for. Det er nemlig sånn at skibriller ikke er noe som er likt for alle. Det er veldig opp til deg og din smak hva du liker, hvilken passform du er på jakt etter og hvilken type lys du vil ha i brillene. Det er noe som er svært væravhengig, og derfor er det lurt å faktisk ha litt forskjellige par å velge mellom. 

Akkurat som med klær, så er det ikke alle ski goggles som passer til alt. Det man også kan tenke på, er at skibriller faktisk er et ganske effektivt grep, hvis du bare har et eller få skiantrekk, og gjerne vil friske det opp litt med en spennende og interessant detalje. Siden skibriller er et svært iøyenfallende objekt, og ofte har et litt spesielt og flott design, er dette det perfekte tilbehør når du skal friske opp skiantrekket ditt, uten å måtte kjøpe nytt fra topp til tå.

Hvis du derimot har flere forskjellige antrekk å velge mellom i bakken, kan det også være fint å ha forskjellige par å velge mellom, så man kan mikse og matche etter behov. Dermed så kan det altså være lurt å bygge seg opp en liten garderobe av ski Googles, så man har noe å velge mellom når man skal imponere i bakken. I tillegg er det lurt å velge briller i høy kvalitet, som gir behagelig lys og som sitter som de skal. 

Flere nyheter