Mikal Solhaug skaper arbeidsplasser i Finnmark

09 februar 2023
Eivind Øi

editorial

Mikal Solhaug er et selskap som startet i 1996 og solid erfaring innenfor fiskeri og skipsfart. Siden selskapet ble etablert har siden det vært en pådriver for innovasjon og utvikling innen skipsfarten. Selskapets historie begynner med gründeren Mikal Solhaug, som så et behov for bedre løsninger for fiskeriindustrien i Finnmark. Gjennom hardt arbeid og en sterk vilje til å lykkes, utviklet han en rekke produkter og løsninger for bransjen.

 

Mikal Solhaug AS i dag

I dag er Mikal Solhaug AS et velrenommert selskap med en solid posisjon på markedet. Selskapet har en dedikert kundebase, og tilbyr en rekke løsninger innenfor sitt område. Fra sine lokaler i Båtsfjord i Finnmark har Mikal Solhaug AS et bredt nettverk av samarbeidspartnere, og selskapet har etablert seg som en viktig aktør.

Mikal Solhaug AS er en veletablert og fremtidsrettet virksomhet med satsing på å skape lokale arbeidsplasser i Finnmark. Med sin moderne tilnærming til havbruk har de vært i stand til å vokse og utvide tjenestene sine samtidig som de har beholdt tette bånd med lokalsamfunnene. De har investert tungt i teknologi, opplæring og fasiliteter, slik at de på sikt kan skape flere arbeidsplasser. Deres fokus på innovasjon har gitt mange fordeler for finnmarkingene, alt fra økt økonomisk aktivitet og samfunnsutvikling til bedre utdanningsmuligheter. De håper å kunne gi gode inntekter, og stabile arbeidsplasser til finnmarkingene. 

Mikal Solhaug

Fartøyet Kildin

Selskapets fokus på kvalitet og pålitelighet har vært en viktig faktor i dets suksess. Mikal Solhaug AS driver fartøyet Kildin, som driver med snurrevadfiske og levende fangst av snøkrabbe, og ble omtalt i fiskeribladet senest i 2022.

Alt i alt er Mikal Solhaug AS et selskap med en sterk historie og en solid posisjon på markedet. Selskapets fokus på kvalitet, pålitelighet og tilfredshet for kundene sine gjør det til en attraktiv aktør for kunder som ønsker de beste løsningene innenfor fiskeri og skipsfart.

Flere nyheter