På tide å friske opp veggene?

05 juli 2021
Johanne Larsen

Forandring fryder, og det er kanskje på tide å få frisket opp veggene hjemme hos deg? Her får du noen gode tips til hva du skal tenke på for å få det uttrykket du er ute etter. 

Finn din fargeprofil 

Når du skal friske opp veggene i hjemmet ditt, uansett rom, så er det ikke bare å velge en farge. Du skal faktisk velge en hel fargeprofil. Det kommer av at du ikke bare skal velge farge på veggen, den fargen du velger skal nemlig også harmonere med det som er i resten av hjemmet ditt. Det kan for eksempel være tekstiler som gardiner og puter, eller kanskje til og med møblene i seg selv. 

Hvis du har bilder eller plakater som skal henge på veggen, så er det selvfølgelig viktig at fargen du velger på veggene også passer sammen med disse. Det handler altså ikke bare om en farge, men om flere farger – altså en kombinasjon. Da er det viktig å koordinere med eventuelle veggdekorasjoner så man får det uttrykket man er på jakt etter. 

Finn veggdekorasjoner 

For å få det helt riktige uttrykket, kan man for eksempel finne fine veggdekorasjoner på https://sohu-shop.no/shop/wallstickers-62s1.html. Her kan du finne dekorasjoner og få inspirasjon til gode fargekombinasjoner og en fargeprofil til hjemmet ditt. I tillegg er veggdekorasjoner en god måte å uttrykke personlig stil i boligen, så man får den stilen man er på jakt etter. Du kan for eksempel velge plakater, klistremerker eller kanskje til og med fototapet som sier noe om hvem du er og hva du liker. Da blir det lett for gjester å få en følelse av hvem som bor der, og det er det personlig stil handler om. Det samme gjelder egentlig når det kommer til å lage en fargeprofil som sier noe om deg, og som består av dine yndlingsfargen. 

Flere nyheter