Sånn får du en mer klassisk bolig

26 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Det er mange som drømmer om en mer klassisk bolig med alt det innebærer, men det krever at alt er riktig ned til hver minste detalj. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke over og hvilke ting og detaljer du skal fokusere på når du vil ha en mer klassisk bolig. Det er kanskje ikke så komplisert som du tror? 

Finn riktige tekstiler

image

Tekstiler er noe av det som er viktig når det kommer til å innrede en klassisk bolig. Her kan du bestemme deg for om du vil gå for en litt engelsk herregårdsstil eller kanskje noe mer barokt, men klassisk er noe som er lett å understreke med ting som puter og gardiner. Det vil si at du kanskje ikke nødvendigvis trenger så mange antikviteter og dyre lamper og møbler som du forestiller deg, men at du kan bruke referanserammen på en enklere måte. Navnlig ved å bruke tekstiler som understreker det uttrykket du vil ha i stedet for. Det kan være alt som skal til, men det er også en annen faktor som kan være svært viktig. 

Har du tenkt på vinduer og dører? 

Det er nemlig mange som glemmer enkelte detaljer når de vil ha en mer klassisk bolig. Det kan være ting som vinduer og dører. Det er nemlig noe av det som sier mest om hva slags bolig vi har. Det kan være lett å understreke eller tilføre klassiske detaljer med høye, flotte dobbeltdører med detaljer og paneler, og det samme gjelder for vinduene. 

www.skanva.no finner du mange gode eksempler på klassiske vinduer og dører som kan gi boligen din akkurat det uttrykket du er på jakt etter. Det er kanskje ikke så mye mer som skal til? Med nye vinduer og dører kommer hvert fall drømmen om en klassisk bolig litt nærmere. 

Flere nyheter