Sånn takler du småpraten på date

20 mai 2021
Johanne Larsen

Dating kan fremkalle både nerver og usikkerhet, og derfor er det lurt å vite hvordan man skal gå frem for å få daten til å gå så bra som overhodet mulig. Det kan du lese mer om her. 

Bli god til å lytte!

Mange tror at småpraten på date handler om å være god til å prate, men det handler faktisk om noe helt annet. Nemlig om å være god til å lytte. Det er den viktigste faktoren når det kommer til småprat. Den beste småpraten får man nemlig når det er godt spill frem og tilbake, og man opplever det man kaller god kjemi. Kjemi kan godt være litt ubeskrivelig, men man kan godt tilrettelegge for en god samtale – og dermed gi daten det beste mulige utgangspunkt. Det før man ved å lytte til den andre personen og å få den til å slappe av.

 

Vi er som regel en mye bedre utgave av oss selv når vi føler oss godt tilpass, og det kan være vanskelig i en datingsituasjon. Hvis du skal få det beste ut av daten, så kan det være lurt å by litt på seg selv og kanskje bløtlegge seg litt for å få den andre til å slappe av. Lytt til det personen sier og vær interessert og spør videre – så får du den andre til å føle seg trygg i situasjonen. Det er dog selvfølgelig også viktig at personen også spør tilbake, så det blir en samtale og ikke et intervju. 

Finn det du er på jakt etter 

Det er ikke bare tradisjonelle parforhold du kan finne på nettet. Du kan enkelt finne swingers, uforpliktende forhold eller bare sex. Det er helt opp til deg, og man kan faktisk finne så godt som alle typer dating på nettet. Derfor kan man godt legge bort prestasjonsangsten, når man har avtalt rammene for daten på forhånd, og det er tydelig hva man vil. 

Flere nyheter