Ser du etter en dampstøvsuger?

11 september 2020
admin

Ser du etter en dampstøvsuger?

Rengjøring er alfa og omega for bra inneklima og kan være med på å redusere astma og allergi og er utrolig viktig i barnehager, på skoler og sykehus, der mange samles. Det finnes utrolig mange gode valg hvis du ser etter en dampstøvsuger som både skal være effektiv og stille og det er masse spennende ekstrautstyr du kan kjøpe også.

Det er mange ting som er viktige å tenke på, men støy og partikkelfilter er to av de tingene som kanskje er viktige å tenke på. Uansett hva du trenger kan du finne den beste løsningen for deg hvis du leter litt. Du kan (nesten) få alt du øsnker deg! 

Bedre innemiljø og mindre allergi

HEPA-filtere er et utrolig viktig og effektivt verktøy for bedre inneklima og mindre allergi. Du lurer kanskje på hva HEPA betyr? HEPA er en forkortelse for High Efficiency Particulate Air, og selv de aller minste partiklene som er i lufta kan ikke komme igjennom et HEPA-filter. Når man skal velge en dampstøvsuger er det en av de tingene som man skal vurdere om man vil investere i. De partiklene som et HEPA-filter fanger kan gjøre problemer som astma og allergi verre hvis man ikke bruker det og de fortsetter å flyte rundt i lufta. 

Reduser støy og unngå støyforurensning

Støy er slitsomt og det er en grunn til at det heter støyforurensning. Ikke bare er det forstyrrende for de som er i nærheten, men ekstra ille er det for de som jobber med rengjøring. I dag kan støvsuging heldigvis utføres uten å forstyrre omgivelsene eller den som er på jobb nevneverdig mye og det er utrolig bra, både for de som befinner seg nærheten og den som jobber. Hvis man kan redusere støy er det jo det man vil tenker jeg? Det er det beste for alle!

Flere nyheter