Trenger du betong?

11 september 2020
admin

Trenger du betong?

Betong kan brukes til så mangt over et utrolig materiale som er allsidig og gøy å jobbe med. Ikke det at betong kan oppfylle alle drømmene dine akkurat, men de kan være en viktig brikke i puslespillet frem til å bygge den drømmen du har, enten det er hus eller en oppgradering som badebasseng i hagen.

Hos Ulstein Betong leverer de betong i Vannylven og de vet seriøst alt som er verdt å vite om betong og kan hjelpe med å veilede i forhold til hva du har behov for til prosjektet ditt eller hvordan du kommer i gang.

Bygg basseng i hagen

Jeg vet at vi bor i Norge. Jeg vet at sommerene våre ikke akkurat er de lengste, men tenk om man hadde basseng da? Man kan jo bygge overrekke til det sånn at man kan svømme lenger i sesongen. Selv om Norge ikke akkurat er kjent for å ha aller mest sol er det likevel en utrolig luksus å ha basseng.

Betong i Vannylven kan være akkurat det du trenger for å realisere prosjektet ditt og jeg vedder på at entreprenørene som jobber der ville elske å hjelpe deg med å bygge et basseng i hagen. Hvis du synes at du vet nok selv kan du jo ordne det meste selv også. Jeg vet at de leier ut utstyr som gjør at du kan blande din egen betring helt selv.

Vi bygget basseng

Det kan hende det er en modig investering, men det å ha basseng var bare noe vi virkelig ønsket oss. Med betong i Vannylven fikk vi akkurat det vi ønsket oss og vi angrer ikke på det. Sesongen er litt kort, men vi ville heller ha muligheten til å svømme enn å ikke ha det. Vi har kommet i bedre form også faktisk!

Flere nyheter