Voks i Oslo – hvilken behandling er den rette for deg

14 februar 2023
Eivind Øi

editorial

Hårfjerning har blitt en stadig mer populær skjønnhetsbehandling, og det finnes mange forskjellige metoder for å fjerne uønsket hår. I denne artikkelen kommer vi til å ta for oss Sugaring og Lycon-voks som er to av de mest populære metodene for å fjerne hår på kroppen. Begge behandlingene kan finnes i Oslo. 

 

Hva er Sugaring, og Lycon-voks?

Sugaring er en gammel metode for hårfjerning som har eksistert i århundrer. Metoden involverer å påføre en blanding av sukker, sitronsaft og vann på huden. Blandingen blir deretter trukket av i retning av håret, noe som gjør at håret blir fjernet fra roten.

Lycon-voks er en moderne metode for hårfjerning som bruker en spesiell type voks som er spesielt utviklet for å være skånsom og effektiv. Lycon-voks er laget av naturlige ingredienser som har en beroligende effekt på huden. Voksen påføres i retning av håret og trekkes av i motsatt retning, noe som fjerner håret fra roten.

Både sugaring og Lycon-voks er skånsomme og effektive metoder for å fjerne hår fra kroppen. Begge metodene gir en jevn og glatt hudoverflate, og kan brukes på de fleste områder av kroppen, inkludert bikinilinjen, armhulene og bena.

En av fordelene med disse metodene er at de gir mer langvarige resultater enn barbering, da de fjerner håret fra roten. Sugaring og Lycon-voks kan også redusere hårveksten over tid, noe som betyr at du kan få færre uønskede hår i området over tid. 

Voks Oslo

Skånsomme mot huden

En annen fordel med disse metodene er at de er skånsomme mot huden og kan brukes på personer med sensitiv hud. Sukkerblandingen i sugaring og naturlige ingredienser i Lycon-voks er mindre irriterende enn noen andre typer voks og kan gi mindre smerte under behandlingen.

I tillegg til at det kan være litt smerte involvert og at det tar lengre tid enn barbering krever sugaring og Lycon-voks også at håret er av en viss lengde for å kunne fjernes effektivt, og dette kan bety at du må vente en stund før neste behandling.

Alt i alt er både sugaring og Lycon-voks effektive og skånsomme metoder for hårfjerning. Begge metodene gir jevne og glatte resultater og kan brukes på de fleste områder av kroppen. Når du velger mellom de to metodene, kan det være lurt å vurdere hvor sensitiv huden din er, og om du foretrekker en mer moderne eller tradisjonell tilnærming til hårfjerning.

Flere nyheter