Hvordan bli skilt

I dagens moderne verden tar loven et viktig sted. Hvis du ser nøye ut, finner du at det er noen form for lov som styrer nesten alt. Du vil se at det er selskapsrett, straffelov og også familieloven. Når det gjelder familielov, er skilsmisse et område som trenger juridisk representasjon.

 

Ekteskap og skilsmisse

Når du besøker nettstedet her, vil du lære mye om ekteskaps- og skilsmisseloven i Singapore. Selv om det er ganske enkelt og greit å bli gift i dette utviklede Sørøst-asiatiske landet, kan skilsmisse ikke være så enkelt.

 

Årsaker til skilsmisse

Det er mange grunner til at en person kan søke skilsmisse og vite hvilken som passer best til din situasjon, er avgjørende.

 

Når begge parter er enige

Hvis du og partneren din begge vil ha en skilsmisse og har blitt enige om å gjøre det, er prosessen ganske enkel og vil også bli fullført raskt. Det bør ikke være noen problemer med fordelingen av eiendeler etc. på dette tidspunktet fordi det kan forlenge prosessen.

 

Når en part ønsker en skilsmisse

Hvis en part har vært utro eller ikke behandler den andre bra, så kan den andre sende inn skilsmisse. Men i dette tilfellet må du bevise utroskap fra den andre, slik at retten kan gi deg en skilsmisse og en rimelig del av eiendelene. Deling av eiendom, i dette tilfellet, kan bli gjenstand for konkurranse og i mangel av en fortavelsesavtale, har retten muligheten til å dele seg slik de passer.

 

Når det er barn involvert

Det er mange grunner til at et par kan bestemme seg for å avslutte ekteskapet, og sannsynligvis vil den vanskeligste tiden være når de har barn som er under 18 år. I en slik situasjon kan forsørelsen av barn bli gitt av domstolene til de mer Passer forelder, og hvis den er anfekt av den andre, kan prosessen bli trukket på en stund. Dommeren og rettssystemet vil alltid vurdere barnas velferd når de bestemmer seg for varetekt, og noen ganger kan det til og med tildeles andre slektninger eller staten.

 

advokater

Loven som styrer skilsmisse er en komplisert prosess, og man bør ikke forsøke å gå gjennom prosessen uten hjelp. Det er best å ansette en anerkjent og erfaren advokat som kan håndtere alt bureaukrati og papirarbeid, slik at prosessen din kan fullføres enkelt.

Comments are closed